Bli med til Håkons Hall, og støtt våre menn mot Elverum! – Kolstad

Bli med til Håkons Hall, og støtt våre menn mot Elverum!

Det er duket for at to av Norges beste lag braker sammen i REMA 1000 – Ligaen. Lørdag 07. Oktober møtes Kolstad og Elverum i Håkons Hall. Det blir et stjernespekket møte når Elverum skal gjøre et rekordforsøk på å ta fra oss publikumsrekorden i REMA 1000 – Ligaen. Det vil bli en magisk håndballaften for store og små, og gutta trenger vår hjelp. Vi håper du vil være med oss til Lillehammer.

Vi har holdt av billetter i felt B10 slik at vi alle kan sitte sammen i rødt. Billetter bestilles under. Pris pr.billet er kr. 300,-. Det er begrensede plasser på feltet, slik at det er første mann til mølla. Vi oppfordrer alle som ønsker å kjøpe billetter separat til å kjøpe billetter i nærheten av felt B10.

Det vil også bli satt opp buss fra Trondheim til Lillehammer med vår partner VY. Det er plass til 57 stk på bussen så her er det første mann til mølla. Pris pr.sete er kr. 550,-. Vi tar forbehold om at det vil gå buss kun om det er nok påmeldte. Tidspunkt for bussavgangen kommer nærmere med det er estimert til ca. 10:15.

Påmeldingsfrist er fredag 8.september.

Billetter Haakons Hall Kolstad – Elverum
Ønsker du/dere å sitte på bussen?

For spørsmål ta kontakt med Markus Jønland på tlf: 48170042 eller mail: markus.jonland@kolstad-handball.no