Ny strømmeløsning for Champions League og EHF European League – Kolstad

Ny strømmeløsning for Champions League og EHF European League

EHF har lansert en ny strømmeløsning for det nordiske markedet.

Dermed blir det mulig å se alle Champions League og EHF European League-kamper for kvinner og menn på den ferske webplattformen www.handball-kanalen.tv

Det har vært knyttet usikkerhet til hvordan tilbudet overfor norske og nordiske tv-seere ville bli, etter at ingen nordiske aktører har kjøpt rettighetene. Men, tirsdag ble strømmeløsningen lansert. Medieselskapet Infront eier medierettighetene til europeisk klubbhåndball. Selskapet har god erfaring med tv-produksjon gjennom mange år. 

Dermed blir det mulig å se Champions League og EHF European League.

Webløsningen er klar og håndballpublikum kan kjøpe abonnement for 25 Euro i måneden. Da får man tilgang på Champions League og EHF European League. I webløsningen kan man også kjøpe enkeltkamper. Det arbeides iherdig med å få klar en app for iPhone og Android. Man kan strømme innholdet via Chromecast til TV-en både i webløsningen og i appen. 

Rabattkode

Infront tilbyr rabattkoder til alle fans. Hvis du velger å kjøpe en ALL ACCESS månedsabonnement, kan du bruke følgende rabattkode og få 20% avslag – VIPERS20 eller KOLSTAD20

OBS! Det er viktig å poengtere at klubbene ikke er involvert i denne tjenesten. Det er utelukkende Infront som står bak Håndball kanalen og tilbyr denne strømmemuligheten. Dette betyr også at hvis det oppstår problemer med betaling, pålogging eller andre tekniske spørsmål, må du kontakte Infront direkte for support.Alle skandinaviske lag som er med i Champions League får sin egen portal i webløsningen der man har mulighet til å skape sitt eget innhold. Dette innholdet blir gratis og tilgjengelig for alle. For å kunne se kampene direkte eller i opptak må man ha abonnement.   Det er ennå ikke offentliggjort hvilke kommentatorstemmer publikum vil høre på kampene med norske lag i aksjon.

Mer informasjon får man på www.handball-kanalen.tv.

TEKST: Preben Valle-Vipers/NTH