Partnertur til Kiel og Sparkassen Arena – Kolstad

Partnertur til Kiel og Sparkassen Arena

Kjære Kolstadpartnere, vi har den store glede av å invitere dere med på nettverkstur med Kolstad Partnernettverk til det store utland og Champions League kamp mot THW Kiel.

I samarbeid med Berg-Hansen har vi satt opp en pakke hvor vi sammen har muligheten til å dra til Tyskland å oppleve Sander Sagosen sitt gamle lag THW Kiel. Det blir en en fantastisk tur hvor vi skal få oppleve trykket i Sparkassen Arena, bygge sterke relasjoner og kose oss i en fantastisk by i førjulstiden.

Turen går fra Værnes onsdag 06.Desember med avreise kl.06:00. Vi lander i Hamburg kl.12:00 etter en liten mellomlanding i København. Når vi lander blir vi skysset med buss fra Hamburg til Hotel BerlinerHof Kiel. Sammen drar vi ut å spiser en bedre middag å lader opp til kamp, før vi får oppleve ordentlig Tysk kampstemning når det braker løs mellom våre menn og THW Kiel. Vi lander på Værnes torsdag 07.Desember kl. 19:00.

Vi håper dere ønsker å bli med på en fantastisk førjulstur og oppleve Kiel sammen med oss.

Pakken inkluderer:
– Kampbilletter THW Kiel – Kolstad
– Flybilletter tur-retur
– Eget hotellrom på Hotel BerlinerHof Kiel
– Felles middag med 2 stk drikke til maten inkludert onsdag
– Faglig innhold før avreise fra hotellet torsdag

Påmeldingsfrist er mandag 23.oktober. Bestillingen er bindene.

Påmelding i skjema under. NB! Det er begrensede plasser så her er det første mann til mølla. Spørsmål kan rettes til Markus Jønland