Tidenes håndballfæst i Trondheim Spektrum! – Kolstad

Tidenes håndballfæst i Trondheim Spektrum!

 Vi inviterer til tidenes håndballfæst med Champions League-kamp mellom Kolstad og ungarske Pick Szeged torsdag 12. oktober. Pick Szeged er et av verdens beste lag, og knuste Aalborg 34-27 i forrige uke i Champions League. Kolstad-gutta må virkelig vise seg fra sin beste side hvis det skal bli poeng mot det ungarske stjernelaget. 

Før kampen blir det masse underholdning både for store og små. RAMP- Maskoten kommer for å lage show og underholde. Det blir som vanlig et heftig pre-game show, og denne gangen er det legenden av trønderrock, Bjarne Brøndbo fra DDE, som kommer for å dra i gang publikum, og kjøre noen av sine mest kjente låter. Dette i tillegg til et flammeshow, med masse lys- og røykeffekter. Vi har ikke spart på noe så dette kan dere ikke gå glipp av!

 Kampen spilles på torsdag i høstferien, og vi har bestemt oss for å gi dere et eksklusivt høstferietilbud, der vi gir dere 50 % avslag på klubbtilbud billetter.

Familier med tilknytning til et idrettslag kan kjøpe seg billetter ved å trykke HER
RABATTKODE: Høstferie23
Lag og klubber kan melde seg på i skjemaet under.

Lagstilbud CL Pick Szeged