Opplev Champions League-magien – Kolstad

Opplev Champions League-magien

Kampen mellom Kolstad og PSG den 15.november blir et ekstremt spennende og nervepirrende oppgjør. Begge lag er kjent for sitt imponerende spill og har noen av de beste håndballspillerne i verden. Det blir en kamp fylt med intensitet, lidenskap og utrolige sportslige ferdigheter. Både Kolstad og PSG vil garantert kjempe hardt for seieren, og man vil få sett noen av verdens beste håndballspiller i aksjon. Vi ønsker at alle skal få muligheten til å være en del av denne Champions League-magien og har derfor flere billettyper og tilbud tilgjengelige:

Seniortilbud
Eget felt og fine priser for pensjonister 


Lagstilbud
Ta med hele laget på kamp 

VIP
Inkluderer middag og mineralvann, underholdning og sportslig oppdatering fra scenen.
Gode plasser på tribunen.