OVER 6000 SOLGTE BILLETTER! – Kolstad

OVER 6000 SOLGTE BILLETTER!

Onsdag 15. November er det duket for et nytt storoppgjør i EHF Champions League da Kolstad skal måle krefter mot det Franske monsterlaget PSG på hjemmebane i Trondheim Spektrum. Billettsalget har virkelig eksplodert de siste dagene. Så har du ikke sikret deg billett til denne enorme folkefesten må du raska på!

PSG kommer til Trondheim alle sine største profiler og stjerner og den største av de alle er Nikola Karabatic. Karabatic har vunnet alt som er å vinne på håndballbanen med 2 OL gull, 4 VM gull, 3 EM gull og 3 Champions League gull.

Det franske mesterlaget kan skimte med flere av de største profilene i håndball Europa. Den lille Nederlandske playmakeren Luc Steins er virkelig en å se opp for, med sin teknikk og hurtighet kan han skape problemer for de fleste forsvar. Det blir også et gjensyn med den Norske bakspilleren Kent Robin Tønnesen som er aktuell for det Norske landslaget igjen. 

Billetter til kampen sikrer du deg HER!

FOTO: Ida/TittMelhuus