UNDER 1000 billetter igjen – Kolstad

UNDER 1000 billetter igjen

Med en drøy uke igjen til storoppgjøret i Champions League mot det franske monsteret PSG er det under 1000 billetter igjen.

Dette er fantastisk! Nå gleder vi oss veldig til å skape en spektakulær totalopplevelse for publikum i Spektrum den 15. november. Det sier en entusiastisk markedssjef Vegard Selven.

PSG kommer til Trondheim alle sine største profiler og stjerner og den største av de alle er Nikola Karabatic. Karabatic har vunnet alt som er å vinne på håndballbanen med 2 OL gull, 4 VM gull, 3 EM gull og 3 Champions League gull.

Det franske mesterlaget kan skimte med flere av de største profilene i håndball Europa. Den lille Nederlandske playmakeren Luc Steins er virkelig en å se opp for, med sin teknikk og hurtighet kan han skape problemer for de fleste forsvar. Det blir også et gjensyn med den Norske bakspilleren Kent Robin Tønnesen som er aktuell for det Norske landslaget igjen.