I dag slippes billettene til Final 8 i Arendal – Kolstad

I dag slippes billettene til Final 8 i Arendal

Helgen 23-25 Februar gjentas suksessen med Final 8 i Arendal hvor det arrangeres tidenes håndballfest med semifinaler, finale og bronsefinale på herre- og damesiden i Sør Amfi.

I dag mandag 20.November slippes billettpakkene til det som samler hele håndballnasjonen i Arendal. Etter seier mot Bergen i NM-kvartfinale på hjemmebane ble det klart at vi i år som i fjor er kvalifisert til Final8. Semifinalene blir trekt 20.Desember etter seriekamp i REMA 1000-ligaen, men de fire lagene som er kvalifisert for uten om Kolstad er Haslum, Kristiansand og Elverum. Man vil denne helgen uansett være sikret 2 kamper i og med at det spilles både Finale og Bronsefinale på søndag. Vi håper så mange som mulig vil delta på håndballfesten og heie fram vårt Kolstad.

Billettpakkene for helgepass slippes i dag kl. 18:00. Vi anbefaler varmt å huke av for Kolstad slik at vi alle sitter sammen i Sør Amfi. Billettene kjøpes i «Final 8» appen eller her! Vanlige dagspass slippes siden, og ledige enkeltbilletter over jul.

Prisene for billetter er følgende:
Helgepass (Inkl. fredag) kr. 1.200,- for voksne og kr. 750,- for barn.
Dagspass for lørdag kr. 800,- for voksne og kr. 450,- for barn.
Dagspass for søndag kr. 900,- for voksne og kr. 500,- for barn.
Semifinale og bronsefinale pr.kamp kr. 300,- for voksne og kr. 200,- for barn.