«Folkets kamp» – håndball med mye godt «attåt» – gratis – Kolstad

«Folkets kamp» – håndball med mye godt «attåt» – gratis


Når vi lørdag 2. desember skal fighte oss til en ny to-poenger i Kolstad Arena, blir det ikke bare en kamp mot Bækkelaget, men en Folkets kamp. Kommersiell sjef Christine Nossum forklarer:  

– Ideen for konseptet bygger på å engasjere våre partnere – og supportere – til å bidra med et valgfritt beløp per tilskuer, slik at man på denne måten kan tilby «folket» gratis inngang på kamp.

Kommersiell sjef Christine Nossum og underholdningssjef Anders Bergheim ser med stor iver frem mot «Folkets kamp» 2. desember.   

For å kontakte og utfordre alle samarbeidspartnere ble spillerne satt til å være «telefon-selgere»: 

– Spillerne ble satt i ringelag, fire i hvert lag. Torsdag, dagen etter PSG-kampen, ringte spillerne alle våre partnere. Vi har for øvrig utlovet en velsmakende premie til det ringelaget som klarer å få inn flest kroner; en tre-retters middag på E.C. Dahls Pub og Kjøkken, forteller Christine og legger til at også partnerne får sjansen til å vinne en premie i tillegg til å bidra til å betale inngangsbilletten til «folket»: 

– Vi trekker ut fire av bedriftene som bidrar; de får en påspandert lunsj og lunsjbesøk av noen av spillerne. 

Og flere gevinster skal trekkes ut. Fem privatpersoner som gir et bidrag til kampen blir trukket ut som vinnere av fem sesongkort og ytterligere fem – med følge – får en VIP-opplevelse i Trondheim Spektrum på en av våre kamper i Champions League. 

– Ideen med «Folkets kamp» er ikke noe vi har funnet opp. Flere klubber har drevet med dette i mange år, og Norges Håndballforbund ønsker at klubbene skal gjøre slike arrangement, sier underholdningssjef Anders Bergheim og «kommers-sjef» Christine tilføyer: 

– Vi ønsker å lage en familiedag med mange aktiviteter for barn og unge i Kolstad Arena, skape gode opplevelser og øke engasjementet rundt klubben. 

Kampstart lørdag 2. desember er klokken 15:00. For de som ønsker en håndball-opplevelse med mye mer, og det altså til og med gratis, kan gå inn på lenken under. Men det lønner seg å være raskt ute. Slike kamper – arrangert av andre klubber tidligere – viser at det er stor interesse for konseptet. Det er noe kommersiell sjef Christine allerede har registrert: 2000 gratis-billetter blir lagt ut. ‘Noen av billettene vil bli reservert på forhånd, da vi ønsker å gi noen av disse til veldedige organisasjoner’ forteller Christine. 

Klubben har satt seg et hårete kronemål for Kolstads aller første «Folkets kamp»: 

– Én million kroner, som altså betyr at hver billett i snitt må «betales» med 500 kroner. Ja, det er et hårete mål, men det betyr slett ikke at vi har mislyktes om vi for eksempel ender opp med at samarbeidspartnere og privatpersoner til sammen bidrar med rundt 700 000 kroner. Tanken bak arrangementet er å gi «folk flest» anledning til å få en god Kolstad-opplevelse gratis, samtidig som at de støtter Klubben.

Gi ditt bidrag her: https://bit.ly/3FEUsoV

Hent gratis billetter her: https://www.eventim.no/event/kolstad-handball-rema-1000-ligaen-20232024-kolstad-arena-16691331/

PS!
Viktig å nevne; sesongkort-innehaverne beholder naturligvis sine faste plasser.  

TEKST og FOTO:
Tore Sæther /Kolstad Håndball