FOLKETS KAMP! – Kolstad

FOLKETS KAMP!

Vi inviterer til FOLKETS KAMP når Kolstad møter Bækkelaget i Kolstad Arena lørdag 2. Desember kl. 15.00. 

I en tid der alt har blitt dyrere, så er det mange som rett og slett ikke har råd til å kjøpe seg billetter for å dra på håndballkamp. Derfor vil vi utfordre næringslivet i Trøndelag og privatpersoner som er glade i klubben vår, til å sponse inngangsbilletten til publikum når vi skal møte Bækkelaget til nytt, viktig oppgjør i REMA 1000-ligaen første lørdag i advent. I tillegg til å gi den magiske Kolstad opplevelsen til folket, vil man også bidra til Kolstad Håndballs videre sportslige satsing.  

Ideen for konseptet bygger på at næringslivet og privatpersoner med et hjerte for Kolstad, bidrar med et beløp per tilskuer.
Bedrifter kan bidra med, 1 til 50 kr. per tilskuer. Privatpersoner kan bidra med et valgfritt beløp.

Maks kapasitet på denne kampen er 2000 tilskuere. 
Det vil si at bidrar man med eksempelvis 5 kroner, vil kostnaden ved full hall bli kr 10 000,-  

Alle våre bidragsytere vil bli nevnt og takket i våre kanaler. Man vil også få 2 billetter til kampen per bidrag.
I tillegg trekker vi ut 4 bedrifter som vinner en lunsj for hele bedriften sammen med Kolstad-spillere. Blant privatpersoner trekker vi ut flere heldige vinnere at VIP-billetter i Trondheim Spektrum, og sesongkort i Kolstad Arena.  

Vi setter stor pris på om dere ønsker å bidra til å skape en fantastisk dag og minnerike øyeblikk for alle som er glade i Kolstad Håndball.  Billettene til kampen slippes 30.november kl. 12.00. 


Bidra til Folkets Kamp HER
Hent dine gratisbilletter HER