Legg juleavslutningen for ditt lag i Kolstad Arena – Kolstad

Legg juleavslutningen for ditt lag i Kolstad Arena

Juleavslutning, gratis grøt, Bjørnis kommer og de lagene som melder seg på kan vinne Champions League billetter til sitt lag!

Kolstad Håndball ønsker å invitere alle lag i Trondheim og omegn til å legge sin juleavslutning i Kolstad Arena. Vi serverer sammen med Bjørnis GRATIS grøt og saft til alle som melder seg på til denne kampen . Bjørnis skal også fremføre sin egen julesang i pausen på kampen. Så dette blir en fantastisk familiedag med mye som skjer både for små og store

Onsdag 13.desember spiller vi årets siste kamp i 2022 når tar vi i mot Bergen Håndball hjemme i Kolstad Arena. Dette er siste mulighet til å se Kolstad-gutta live i Kolstad Arena før serien starter opp igjen i februar etter landslagspausen. Vi serverer gratis grøt til alle som melder seg på juleavslutningen i Kolstad Arena denne onsdagen.

Desember kampene er populære så her gjelder det å være tidlig ute. Meld på ditt lag minimum tre dager før kamp.

LAGSTILBUDET ER DESSVERRE UTSOLGT