Partnertur til Final 8 – Kolstad
Foto: Kenneth McDowell

Partnertur til Final 8

Vi gjentar suksessen fra i Februar 2023 og inviterer til cupfinalehelg FINAL 8 i Arendal fra 24-26.Februar.2024.

I samarbeid med Berg-Hansen og arrangør tilbyr vi en komplett pakke med fly, hotell, VIP-billetter med bespisning, konsert og hyggelige møtearenaer for Kolstadpartnere.
Dette skal bli en fantastisk spennende helg og vi håper at alle våre partnerbedrifter ønsker å delta med representanter på denne turen.

Vi tar flyet fra Værnes lørdag morgen den 24.Februar til Kjevik i Kristiansand. Når vi lander står det en buss klar for å skysse oss inn til Arendal og vi innkvarteres på hotellet. Lørdag er det semifinaledag for Kolstad, og sammen bygger vi opp til kampstart som er kl. 15:00. Vi har tilgang på VIP i Sør Arena med búffet og salg av øl/vin. Videre samles vi til aftermatch på Castelle.

Søndag er det finaledag og forhåpetligvis skal vi oppleve en forrykende finale med Kolstad i hovedrollen. Tilgang til VIP er også inkludert før finalen. Nytt av året er at det også spilles bronsefinale. Dette vil si at det blir to kamper uansett denne helgen. Hjemreise vil være mandagsmorgen. Se under for kampprogram. Motstander i semifinalen er NM-overaskelsen Haslum.

Svar utbedes innen Torsdag 18.Januar

Pris per person u.overnatting. Kr. 8.806,-
Pris oppgis uten overnatting, da dette er individuelt om man ønsker dobbelt- eller enkeltrom.
Pris per. enkeltrom kr. 1.395,- per. natt
Pris per. dobbeltrom kr. 1.595,- per.natt

Med forbehold om lite påmeldte.