Suksessfull MøteArena samlet Kolstad-partnere for en dag med nettverksbygging og inspirasjon  – Kolstad

Suksessfull MøteArena samlet Kolstad-partnere for en dag med nettverksbygging og inspirasjon 

Fredag 24. november arrangerte Kolstad en spennende MøteArena for sine samarbeidspartnere i Kolstad arena. Dette arrangementet ga partnerne en flott mulighet til å vise frem sine selskaper og knytte verdifulle forbindelser. 

Alle samarbeidspartnerne fikk tildelt et eget markert område, hvor de kunne sette opp roll-ups og markedsføre seg mot hverandre. Det var virkelig en festlig atmosfære med engasjerte deltakere som ønsket å skape nye forretningsmuligheter. 

Big Bite leverte en deilig lunsj, og det ble servert vaffel, forfriskninger fra Cola og kaffe fra Kjeldsberg underveis i dagen, som sørget for at deltakerne kunne holde energinivået oppe.

Høydepunktet på MøteArenaen var de 2 minutters pitchene, hvor hver partner fikk presentere sitt selskap og vise frem hva de hadde å tilby. Dette gav en unik mulighet til å skape interesse og generere nye forretningsmuligheter. 

En av de mest verdifulle aspektene ved arrangementet var muligheten for partnerne å booke møter med hverandre. Dette førte til en enda dypere tilknytning mellom selskapene og la grunnlaget for fremtidige samarbeid. 

MøteArenaen på Kolstad arena var en suksess på alle måter. Det var en dag fylt med inspirasjon, nettverksbygging og muligheter for samarbeid. Kolstad er stolte over å kunne tilby en plattform hvor deres partnere kan vokse og lykkes sammen. 

Kolstad Håndball takker alle sine fantastiske partnere som bidro til at dette ble en utrolig fin dag.