«Langis» tilbake til Arendal – Kolstad

«Langis» tilbake til Arendal

Da Magnus Langeland som 19-åring kom til Kolstad foran 2020-21-sesongen kom han fra Sandefjord Håndball etter å ha vært i ØIF Arendal. Nå vender «Langis» tilbake til sørlandsklubben fra neste sesong.

– Jeg har hatt det fint i Kolstad, men å ha en rolle som fjerdevalg på posisjonen min, det frister ikke lengden, sier 22-åringen som forklaringen på det forestående klubbskiftet.

Hva sier så Kolstad-trenerne om å miste bakspilleren som kom til Kolstad som én av landets mest lovende bakspillere, playmaker, duellsterk og målfarlig? 

– Magnus har hatt en fin utvikling.  Likevel tror jeg det er både et spennende og riktig valg for både Magnus og Arendal. Magnus har jo vist hvor høyt toppnivå han har. Så er det nå viktig å vise stabilitet, og for å klare det må det mer spilletid til enn det vi har hatt mulighet til å gi ham, sier Stian Gomo.

ØIF tok kontakt med Magnus for en drøy måned siden – «en vanlig prosess» fulgte, sier Magnus: 

– ØIF er en fin klubb, selv om forholdet og omgivelsene er annerledes enn sist jeg var i klubben. Men med den utviklingen som Kolstad er inne i nå, vil jeg nok få større muligheter til å spille i ØIF.

Magnus og ØIF er blitt enige om en ettårskontrakt og opsjon på ytterligere én sesong.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball
FOTO: Anders Bergheim og Fotolars