Torbjørn Bergerud fortsetter i Kolstad – Kolstad

Torbjørn Bergerud fortsetter i Kolstad

Torbjørn Bergerud har bestemt seg for å gjøre som Sander Sagosen: Han fortsetter i Kolstad.

Det bekrefter landslagsmålvakten, men legger til:

– Usikkerheten som har vært rundt klubbens økonomi gjør at jeg har tenkt ganske mye på dette før jeg tok den endelige beslutningen. Vi har gått noen runder i heimen, Karoline og jeg, og har selvsagt snakket mye med de andre spillerne som har vært i samme situasjon. Vi har både snakket sammen og følt litt på hverandre «hva gjør sidemannen», liksom, sier 29-åringen.

En målvakt av Torbjørns kaliber har naturligvis fått flere henvendelser fra andre klubber etter at usikkerheten rundt Kolstad-fremtiden ble kjent. Heldigvis har han ikke gått noe videre med det fordi:

– Timingen til å flytte er ikke den riktige. Jeg har troen på Kolstad-prosjektet og har bestemt meg for å bli minst én sesong til. Nå har Sander gått foran, og jeg med min beslutning følger på. Så håper jeg at flere av de andre spillerne i samme situasjon gjør som oss og fortsetter. 

– Selv om jeg har troen på prosjektet, så er det viktig at vi får en utvikling på alle plan, både sportslig og utenfor banen, sier Torbjørn og understreker at det også er et annet veldig viktig forhold som har vært avgjørende for at han og familien ønsker å bli i Kolstad:

– Vi trives kjempegodt i Trondheim. Her har vi Karolines familie i nærheten og er blitt kjent med mange fine folk også utenfor håndballen noe som er veldig viktig for å kunne prestere godt på banen.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball