Kolstad Partnerfrokost hos BDO – Kolstad

Kolstad Partnerfrokost hos BDO

Kjære Kolstadpartnere. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til partnerfrokost hos BDO torsdag 21.mars kl.08:00.

Denne gangen skal vi samles til en hyggelig morgenstund i de nye fantastiske lokalene til BDO på Dora. Adressen er Kobbes Gate 2, 7042 Trondheim. Se under påmelding for informasjon vedrørende parkering og inngang.

Dagens program:
Kl. 08:00
– Mingling, og velkommen
– Frokost i hyggelig lag
– Sportslig oppdatering fra spillerne før Kolstad – Elverum
– Innlegg fra BDO

Forøvrig blir det som vanlig tid til hyggelig prat og relasjonsbygging.
Arrangementet avsluttes kl. 10:00, men dere er hjertelig velkommen til å bli lengre.

Vi håper å få se dere alle til en hyggelig morgenstund sammen med oss hos BDO.
Påmelding i skjema under.
Svar utbedes innen mandag 18.mars.

Hjertelig velkommen!

21.Mars BDO Påmelding frokostmøte Kolstad Partnernettverk kl.08:00

Informasjon om parkering:
Inngang ved rundkjøringen mellom Skippergata og Kobbes gate. Gå inn hovedinngangen, inn til venstre og gjennom døren. Ta heisen til resepsjonen i 5.etasje. Møterommet ligger i 6.etasje (heisen går kun opp til 5.etasje uten adgangskort), hvor registrering foregår.

Parkering:
Grunnet noe begrensninger på antall p-plasser oppfordrer vi dere til å benytte kollektivtransport. Både tog- og busstopp er å finne rett utenfor. Dert er per i dag 25 p-plasser (betalende gjennom app eller automat) for gjester rett utenfor bygget (venstre side av hovedinngangen til Kobbes gate 2). Dersom det er fullt her, så kan du parkere på vår ansattparkering som er å finne i Strandveien 41 – se kart. Der er det ytterligere 30 p-plasser som kan benyttes. Det er også store p-hus på både Solsiden og Sentralbanestasjonen.

Ønsker dere å ta med flere deltakere enn det dere har i avtalen er dette mulig, og dere vil bli fakturert kr. 900 ,- for ekstra deltaker