VIP-plasser til seriefinale Kolstad – Elverum Lørdag 23. Mars – Kolstad

VIP-plasser til seriefinale Kolstad – Elverum Lørdag 23. Mars

Kjære Kolstadpartnere,
Vi gjentar suksessen fra 2022, og inviterer til en spektakulær håndballfestival når Elverum kommer på besøk til Trondheim Spektrum.

I oktober 2022 var Kolstad håndball så heldige å slå Norsk publikumsrekord i REMA 1000 – ligaen sammen med dere. Det ble en triller av en kamp. Nå kommer Østerdølingene nok en gang på besøk til Trondheim Spektrum for å knive om svært verdifulle poeng. Vi har robbet dem NM-tittelen i Februar, nå står det om tittelen som serievinner i REMA 1000 – ligaen.

Den 23.mars kommer til å bli en folkefest både på og utenfor banen. I Trondheim Spektrum vil du kunne se rullestolhåndball, tilrettelagthåndball og en morsom FanZone. VIP-arrangementet denne dagen kommer til å bli en fantastisk arena å ta med seg kunder, samarbeidspartnere, familie, venner og ansatte på.