Slik gikk de første sluttspillkampene – Kolstad
Foto: Lars R. Skaug/FotoLars

Slik gikk de første sluttspillkampene

Sluttspillet i REMA 1000 – ligaen er endelig i gang, og første runde i kvartfinalene mot Halden er ferdigspilt. Det endte til slutt 33-24 i vår favør etter en noe kronglete første omgang. Noen svært viktige redninger, og en fantastisk andre omgang av Aksel Hald gjorde at vi gikk seirende ut av første runde. Neste avgjørende kamp i kvartfinalene for oss er onsdag 17. april borte mot Halden. Vinner vi denne, går vi direkte videre til semifinalene. Ender det med tap, spilles returoppgjøret søndag 21. april kl. 20:00 i Kolstad Arena.

Foto: Lars R. Skaug/FotoLars

Går vi videre til semifinalene, står vi i førersetet som seriemester til å velge motstander. Vi får da velge mellom ett av lagene som vinner sin kvartfinale. Vi kan ikke velge Elverum.

Første runde endte svært jevnt bortsett fra Elverum – Bergen Håndball.

Runar Sandefjord – Drammen 30 – 31

Elverum – Bergen Håndball 36 – 18

ØIF Arendal Elite – Nærbø 33 – 29

Vi kjemper om den gjeveste tittelen og billetten til EHF Champions League. Sluttspillet er som vanlig høyst levende. Hver kamp, hvert mål og hver takling teller. Nytt av året er at alle rundene i sluttspillet spilles best av tre kamper. Dette vil si at vi må vinne to av tre kamper for å gå videre. Vinner vi de to første kampene i hver runde, slipper vi å spille en tredje kamp.

Sammen skal vi krige om billettene til Champions League!

Tekst: Markus Jønland
Foto: FotoLars