Gøran Johannessen har røket Akillessen – Kolstad

Gøran Johannessen har røket Akillessen

Kolstad Håndball må dessverre meddele at Gøran Søgard Johannessen røk akillessenen på håndballtrening på mandag. Gøran har i lengre tid kjempet seg tilbake på håndballbanen etter å ha slitt med en trøblete akilles helt siden november, men på mandag smalt det skikkelig.

Gøran var en veldig viktig spiller for Kolstad i høst, når vi blant annet slo topplag som THW Kiel og PSG. Men i kjølvannet av de kampene har han hatt en akilles som har vært betent og vond i lang tid nå. Håpet var at Gøran skulle være tilbake til innspurten i sluttspillet denne våren, og derfor har vi prøvd han mer og mer på trening den siste tida. Men når han skulle kjøre en av sine lynraske finter og gå gjennom på trening mandag, så kjente han et hugg i akillessenen etterfulgt av sterke smerter. Gøran selv forstod ganske raskt at det måtte ha vært akillessenen som røk, og undersøkelser på sykehuset bekreftet den mistanken kort tid etter.

Det som blir viktig for meg nå er å se fremover på det som venter meg. Jeg vil fortsatt spille håndball i mange år, og da vil jeg fortsatt spille på det høyeste nivået. På bakgrunn av det, er motivasjonen høy for å kjempe meg tilbake, selv om veien dit blir lang, krevende og utfordrende, sier han.

Skadeomfanget tilsier at det kan bli inntil 6 til 8 måneder før vi ser Gøran på håndballbanen igjen. Vi har spurt Gøran hvordan han ser på denne perioden.

Opptreningen blir første del av dette, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme tilbake i godt gammelt Gøran-slag. Samtidig er det et slag i trynet, og mentalt har jeg også en krevende jobb foran meg. Det er aldri lett å være utenfor en gruppe, men laget er min sterkeste støttespiller, sammen med venner og familie, sier Gøran.

Vi spurte Gøran hvilke forventninger han har både til seg selv og laget i årene framover, til tross for at han nå blir ute en god stund framover.

Målene mine vil alltid være de samme. Jeg vil vinne titler. Jeg har ståltro på både mine egne, men også lagets ferdigheter i årene som kommer, og jeg gleder meg allerede til å spille håndball igjen med gode kamerater for å oppnå mine egne og Kolstads sportslige målsetninger, sier den blide rogalendingen som er offensiv mtp. framtida.

Gøran skal allerede torsdag opereres, og ønsker å bruke de nærmeste dagene til å restituere kroppen og hodet så godt som mulig til den viktige opptreninga som ligger foran han. Vi ber derfor om at ytterligere spørsmål rundt Gørans situasjon går gjennom klubben. Enten ved daglig leder Jostein Sivertsen, trener Stian Gomo eller medisinsk ansvarlig Øyvind Skarsaune.

Kontaktinfo:

Jostein Sivertsen – 90 15 15 68 / jostein.sivertsen@kolstad-handball.no

Stian Gomo Nilsen – 930 49 761 / stian.nilsen@kolstad-handball.no

Øyvind Skarsaune – 920 99 211 / oyvind@tiforalle.no

Foto: Ida/TittMelhuus