Intense semifinaler i årets sluttspill  – Kolstad
Foto: Barbro Borthen

Intense semifinaler i årets sluttspill 

Årets sluttspill i REMA 1000-ligaen er godt i gang og har levert noen intense semifinalekamper som virkelig har gitt publikum valuta for pengene. I det første møte forrige onsdag mellom Kolstad og Drammen viste vi å være tildeles overlegene med et enormt tempo i åpningsminuttene som sørget for en tidlig ledelse som Kristian Kjelling og Drammen aldri klarte å tette. 

Foto: Barbro Borthen

I den andre semifinalekampen mellom Elverum og ØIF Arendal fikk publikum virkelig kjenne på spenning, intensitet og dramatikk fra start til slutt. Til slutt var det Elverum som trakk det lengste strået anført av Tobias Grøndal som viste seg å være den avgjørende faktoren med sin avgjørende scoring på slutten av andre ekstraomgang. 

De to semifinalekampene har virkelig satt standeren for returoppgjørene i Drammen og Arendal i neste uke og her er ingenting avgjort.

Kolstad møter Drammen førstkommende mandag i Drammenshallen imens Elverum reiser til Sørlandet og Sør-Amfi på tirsdag.