VIP – Invitasjon til sluttspillfinale mot Elverum. Onsdag 22.mai blir det folkefest i Trondheim Spektrum. – Kolstad

VIP – Invitasjon til sluttspillfinale mot Elverum. Onsdag 22.mai blir det folkefest i Trondheim Spektrum.

Kjære Kolstadpartner, nå står vi endelig i sluttspillfinale igjen! Vi skal ut i duell med Elverum. En kamp som de siste årene har utspilt seg til å bli et klassisk håndballdrama fra start til slutt. En liten funfact er at alle gangene vi har møtt Elverum i Trondheim Spektrum har vi gått seirende ut av kampen i siste minutt.

Bli med å opplev folkefesten i Trondheim Spektrum når Elverum tar turen til Trondheim for Sluttspillfinale 1 i REMA 1000 – ligaen. Sluttspillfinalen spilles best av 3 kamper, og vinneren stikker av med plassen i Champions League sesongen 24/25. Som det laget med flest tilskuere i Champions League i inneværende sesong har vi planer om å sikre plassen og fortsatt ha det høyeste tilskuertallet.

Velkommen til VIP-arrangementet og Norges RÅESTE idrettsopplevelse!

REMA 1000 – liga sluttspillet
Onsdag 22.mai kl. 18:15
Kolstad – Elverum
Trondheim Spektrum

PROGRAM
Kl 1615 VIP og búffet åpner, det blir show og intervju fra scenen  
Kl 1800 Vi går inn til hallen for innløpningsshow 
Kl 1815 Kampstart Kolstad – Elverum 

Påmeldingsfrist er onsdag 15.mai
Påmelding i skjema under.

Velkommen til Norges RÅESTE idrettsopplevelse!