Påmelding til Kolstad-Elverum – Kolstad

Påmelding til Kolstad-Elverum

Onsdag 22. mai kl. 18.15 smeller det i Trondheim Spektrum når Kolstad møter håndballstormakten Elverum.

Det forventes mange tilskuere og et rått håndballshow både på og utenfor banen. Vi anbefaler alle tilskuere å være på plass i hallen senest kl. 18.00 for å få med seg pre-game show og innløping. To ganger har vi spilt mot Elverum i Trondheim Spektrum tidligere, og Kolstad har vunnet begge kampene i sluttsekundene. Vi forventer et jevnt og tøft drama denne gangen også, og den som går seirende ut av finaleserien i sluttspillet vil få direkte plass i Champions League.

Nå har du en unik mulighet til å sikre deg og din familie billetter til kun kr. 50,- til denne storkampen. Registrer din påmelding i skjemaet under innen mandag 20. mai for å være sikret plasser til sluttspillfinalen. Dere vil få billetter og info om betaling på e-post.

Påmelding Kolstad-Elverum 22.05.2024