Sinkaberg blir Generalpartner til Kolstad Håndball – Kolstad

Sinkaberg blir Generalpartner til Kolstad Håndball

Vi har gleden av å meddele at Kolstad Håndball og Sinkaberg AS forsterker samarbeidet. Partene har signert en ny samarbeidsavtale som gjør Sinkaberg til Generalparter, på samme nivå som REMA 1000, fram til sommeren 2027.

Kolstad Håndball og Sinkaberg ble først kjent 9. september 2021, da Kolstad møtte Rørvik i 3. runde NM i SinkabergHansen Arena. Dette skulle bli starten på en solskinnshistorie. Det var på ingen måte gitt at ett familiedrevet oppdrettsselskap fra Rørvik skulle bli sponsor til en ambisiøs håndballklubb fra en bydel i Trondheim Sør. Men Kolstad hadde med seg et veldig spennende prosjekt som de var nære med å realisere. Klubben skulle hente hjem Sander Sagosen og en rekke norske og internasjonale landslagsspillere, som skulle bidra til at Kolstad en dag skulle vinne Champions League og bli hele Norges Håndballklubb. Denne satsingen skulle gi store positive ringvirkninger både lokalt i Trondheim og Rørvik, men også for alle som er glad i håndball og idrett i Norge.

Sinkaberg er først og fremst opptatt av å styrke breddeidretten, og bidra til at Rørvik og Nærøysund er en bra plass å bo. Dette var også de viktigste elementene i samarbeidsavtalen mellom Kolstad og Sinkaberg, som ble signert i 2021. Siden den gangen har vi gjennomført både håndballskoler, inspirasjonssamlinger, trenerseminar, treningskamper med elitelaget og mange andre aktiviteter for å skape engasjement i Rørvik og Nærøysund. Nå som Sinkaberg tar steget opp og blir Generalpartner i Kolstad Håndball, så skal vi skape enda mer aktivitet både for store og små i Nærøysund og omegn.

Nå legger vi klubbens årlige treningsleir til Nærøysund ifbm. Rørvikdagene, der vi bla. skal få til familieaktiviteter sammen med elitespillerne. Det blir ny håndballskole og inspirasjonssamlinger i slutten av august som ledes av profilene fra Kolstad. Og i dag kan vi også gå ut med nyheten om at det skal arrangeres en hjemmekamp i REMA 1000-ligaen i Sinkaberg Arena i Rørvik søndag 9. februar, der Kolstad møter Fjellhammer til viktig seriekamp.

Både Kolstad Håndball og Sinkaberg har opplevd stor vekst de siste årene, og vi har begge store ambisjoner for framtida. Gjennom hardt arbeid over lang tid har vi bevist at vi klarer å skape resultater. Det er lett å kjenne seg igjen i de samme holdningene hos hverandre, der vi framstår som offensive, samtidig som vi er ydmyke. Det er gode verdier som gjør at man kan fortsette den samme gode utviklingen i mange år framover. 

Samtidig som vi lanserer nyheten om det nye utvidede samarbeidet mellom Kolstad Håndball og SinkabergHansen, kommer også nyheten om at SinkabergHansen endrer navn til Sinkaberg. Kolstad Håndball har gleden av å være en av de første til å gratulere Sinkaberg med nytt navn og ny logo, og er stolte over å få spille med drakter som er profilert med den flotte nye logoen til Sinkaberg de neste 3 årene.

Den nye samarbeidsavtalen mellom Kolstad Håndball og Sinkaberg bidrar til at Kolstad kan ta nye steg mot toppen av europeisk håndball, samtidig som vi får mulighet til å bidra til enda mer rekruttering og engasjement i breddeidretten. Vi er utrolig takknemlige for at Sinkaberg tar et viktig samfunnsansvar, og vi gleder oss til mange fantastiske opplevelser både på og utenfor banen de nærmeste årene.

Ny samarbeidsavtale: Glad gjeng som har signert ny samarbeidsavtale som gjør Sinkaberg til Generalpartner til Kolstad Håndball fram til sommeren 2027. Fra venstre: Vegard Selven, John-Ove Sinkaberg, Jostein Sivertsen, Finn Wilhelm Sinkaberg og Svein-Gustav Sinkaberg.

For spørsmål ang. ny samarbeidsavtale kan dere kontakte følgende:

Svein-Gustav Sinkaberg, Konsernsjef / CEO Sinkaberg – 91 84 38 02

Ketil Rykhus, Samfunnskontakt Sinkaberg – 47 34 33 10

Jostein Sivertsen, Daglig leder Kolstad Håndball – 90 15 15 68

Vegard Selven, Markedssjef Kolstad Håndball – 99 16 57 77