Frivillig i Kolstad Håndball – Kolstad

Frivillig i Kolstad Håndball

Kolstad Håndball har ambisjoner om å skape Norges råeste idrettsopplevelse, og da må vi ha det beste laget både på og utenfor banen. Vi håper du vil bidra til å realisere et trøndersk idrettseventyr.
Vi jobber hardt for å fylle både Kolstad Arena og Trondheim Spektrum. Klubben har store sportslige ambisjoner og for å klare dette trenger vi både publikum og frivillige både i Kolstad Arena og i Trondheim Spektrum. Våre kamper hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten engasjementet og dedikasjonen til alle frivillige, og vi håper at akkurat du vil være en del av dette fantastiske teamet!
På kampdag serverer vi noe enkel mat og drikke.

Her kan lese mere om hvilke roller og arbeidsoppgaver vi trenger frivillige til:

  • Arena rigg
    Som frivillig på Arena rigg vil du bidra med både opprigg av arenaen. Det er mye som skal rigges opp før vær eneste Kolstad kamp derfor søker vi deg som er litt praktisk anlagt og liker å ta i et tak. Dine arbeidsoppgaver kan bla. være opprigg av LED reklameskjermer, montering av mål, opprigg av sekreteriatsområdet mm. Når du er ferdig med dine arbeidsoppgaver kan du kose deg med kampen.
  • Arena vert
    Som Arena vert i hallen er det viktig at du opptrer profesjonell i dine arbeidsoppgaver. Du må være blid, trivelig og serviceinnstilt. Dine arbeidsoppgaver blir å vise publikum til sine plasser i arenaen, holder orden renholdsmessig på din tribunedel og at du hjelper til med renhold når kampen er over.
  • Adgangskontroll
    Som frivillig på adgangskontroll er det din oppgave å rigge billettområdet, sørge for god flyt i innslippet, sjekke billetter på kampdag.
  • Supportershop
    Dine arbeidsoppgaver blir primært å klargjøre supportershopen, salg og nedrigg. Vi ser etter deg som er blid, imøtekommende og utadvendt.
  • Kiosk/Kjøkken/Bespisning
    Dine arbeidsoppgaver blir primært klargjøring av kiosk og kiosksalg. Holde orden på kjøkken. Lage enkel mat til frivillige.
  • Frivillig pool
    Som frivillig i vår frivillighets pool er dette plassen for deg som ikke vet hvilken kategori du ønsker å bidra på. Kampene i Kolstad Arena og Trondheim Spektrum krever mange frivillige og det er ikke sikkert at alle som har meldt seg møter opp til sine oppgaver. Her trenger vi deg som ikke er redd for å ta i et tak der vi har behov for deg.
Frivillige Champions League
Hvor ønsker du å hjelpe til?
Dine oppgaver

Har du spørsmål: Kontakt Kristin Eggen på 920 45 886 eller send en e-post til Kristin.eggen@kolstad-handball.no