Machineseeker er hovedsponsor for EHF Champions League 2024/25 – Kolstad
Foto: Ida/TittMelhuus

Machineseeker er hovedsponsor for EHF Champions League 2024/25

Med forlengelse av sponsoravtalen vil håndballmesterskapet også i den kommende sesongen hete Machineseeker EHF Champions League. Finaleturneringen i Köln vil bli avholdt under navnet TruckScout24 EHF Final 4.

For tredje år på rad har Machineseeker Group, som driver de ledende nettbaserte markedsplassene for brukte maskiner og nyttekjøretøy i Europa, sikret seg navnerettighetene til EHF Champions League. I tillegg omfatter sponsoravtalen en bred markedsføringstilstedeværelse under alle de 132 kampene samt på relevante online- og offlinekanaler.

Machineseeker Group markedsfører sine firma MachineseekerTruckScout24Werktuigen og Used-Machines.com gjennom gulvklistremerker og LED-skjermer rundt banen. Spesielt trekkes hovedmerkene Machineseeker og TruckScout24 frem i markedsføringen. Machineseeker er spesialisert på stasjonære brukte maskiner som trebearbeidingsmaskiner, verktøy og byggemaskiner, fokuserer TruckScout24 på mobile brukte maskiner og nyttekjøretøy som brukte lastebiler, gaffeltrucker og landbruksmaskiner.

Foto: Ida/TittMelhuus

«Vi er svært fornøyde med å utvide vårt partnerskap med EHF Marketing. Vi betrakter både EHF Champions League og oss selv som ledende. Som hovedsponsor for turneringen og EHF FINAL4-turneringen nyter våre merker den høyeste synlighet. Dette samsvarer med vår ambisjon om å være den ubestridte markedslederen i Europa,» forklarer Sven Schmidt, administrerende direktør for Machineseeker Group.

David Szlezak, administrerende direktør for EHF Marketing, legger til: «Forlengelsen av vårt samarbeid med Machineseeker og TruckScout24 bekrefter det utmerkede samarbeidet fra de foregående sesongene og understreker tilliten som er vist oss. Sammen med Machineseeker Group fortsetter vi å bygge et langsiktig partnerskap.»

Siden 2021 har Machineseeker Group vært aktiv i sponsing av viktige håndballarrangementer som håndball-VM. I tillegg har gruppen i mange år vært offisiell partner for Tysklands lag i de olympiske leker og hovedsponsor for EM i dart.

Foto: Ida/TittMelhuus