Solid seier i Husebyhallen – Kolstad

Solid seier i Husebyhallen

Søndag møtte Kolstad et heltent Herulf lag som var på desperat poengjakt, og det var tidvis ampert i Husebyhallen da Kolstad kapret to nye poeng i kampen mot opprykk.

Kolstad tok føringen fra start og etter 5 minutter lå vi foran med 6-1. Noen uheldige utvisninger slapp Herulf inn i kampen igjen, og de var på et tidspunkt bare 2 mål bak rødtrøyene. Men gutta våre, anført av hærfører Steffen Stegavik, tok tak i kampen igjen. Nevnte Stegavik scoret direkte fra innkast til Herulfs store fortvilelse, og etter det hadde vi det psykologiske overtaket i kampen. Når Kristoffer Østmo i tillegg hamrer inn mål etter mål fra bak i banen, så blir Herulf til tider statister. Verdt å nevne at vi spiller knalltøft i forsvar, og det er høy temperatur gjennom store deler av første omgang. Kolstad leder med 15-9 til pause og har tilsynelatende god kontroll på kampen.

Herulf ypper seg litt i starten av andre omgang, men hjemmelaget svarer kjapt. Vi får mange målvaktsredninger fra Lars Eggen Rismark, og er flinke til å kjøre etter i kontra. Etter hvert blir det tydelig at Kolstad er noen hakk for gode for gultrøyene fra Moss, og kan Kolstad cruiser inn til solide 30-20 mot er Herulf lag som vi aldri har slått før. Det var moro å se at det var masse spilleglede, og mye underholdende håndball. Dette lover godt for fortsettelsen. Allerede nå på søndag skal vi spille borte mot Viking TIF, som også er på poengjakt i kampen om å holde plassen i 1. divisjon.

Kristoffer Østmo (bildet) ble kåret til Kolstads beste spiller med sine 6 mål, mens bortelagets Arne Veum i mål ble kåret til Herulfs beste spiller.