Kolstad vinner finalen i Skjærgårdslekene – Kolstad

Kolstad vinner finalen i Skjærgårdslekene

Søndag møtte vi St. Hallvard i finalen i Skjærgårdslekene, etter å ha gjort en solid innsats gjennom hele helga. Kampen skulle bli vise seg å bli enveiskjøring nesten fra start til slutt, og Kolstad ga seg ikke før det stod 32-15 på lystavla.

Slik oppsummerer hovedtrener Stian Gomo Nilsen kampen:

Før kampen ble vi enige om at aggressivitet og engasjement var hovedfokus, og gutta svarte med en gang. Tøft forsvar med tydelige avtaler med Nordberg og Østmo i midten satte standarden, St.Hallvard slet med å komme til muligheter og vi fikk satt vårt tempo i kampen. Fremover var vi tålmodige. Vi spilte oss fint til sjanser og hadde en bra uttellingsprosent. Fra 6-3 etter ti minutter så vi oss aldri tilbake, vi gikk til pause med 17-7.

Vi startet andre omgang der vi slapp i første. Lasse og Rolf fortsatte der Nordberg og Kristoffer slapp. Vi styrer kampen fra start til slutt og vinner komfortabelt 32-15.

Vanskelig å peke ut enkelte denne kampen da alle presterer på høyt nivå, men spesielt vår nye kaptein og midtback Kristoffer Østmo (bildet) styrer laget godt i begge ender av banen.

Det ble en fin sportslig helg hvor vi fikk prøvd ut masse som vi tar med oss videre på treningsfeltet de siste ukene før seriestart. Veldig mye bra og heldigvis masse vi ønsker å bli bedre på.

Vi gratulerer guttene med seier i Skjærgårdslekene, og ser fram til en ny spennede sesong! St. Hallvard møter vi allerede i første seriekamp i Husebyhallen 14. september. Men vi lar oss ikke lede til å tro at det skal bli like enkelt å slå dem når det virkelig gjelder. Her må det gjøres en solid jobb hele veien hvis vi skal være med å kjempe om opprykk kommende sesong. Neste oppkjøringsturnering er Haslum cup siste helga i August, men før den tid skal vi enten møte Steinkjer eller Charlottenlund i 2. runde NM.