Kolstad klare for kvartfinale – Kolstad

Kolstad klare for kvartfinale

Onsdag kveld møtte våre gutter Falk Horten til omkamp i Holtanhallen. Denne gangen var det en billett til kvartfinalen i NM vi spilte om, og det kunne vises på guttene våre at de var heltente før start. Vi gikk tidlig opp i en 3-0 ledelse, før vi begynte å slippe Falk inn i kamp. Kolstad lå stort sett foran med et par mål, anført av Kristoffer Østmo (bildet) som styret angrepsspillet på en utmerket måte. Midtveis i omgang kommer Falk ajour på stillingen 9-9. På det tidspunktet setter Kolstad inn et ekstra gir, og står solid bakover samtidig som Petur putter mange baller i mål framover. Til pause er stillingen 16-12 til Kolstad.

Etter hvilen holder hjemmelaget kontakten med Kolstad, der de er 3-4 mål bak. Men midtveis i omgangen skrur Kolstad på det lille ekstra igjen, og det kan se ut som det var «lekeland» i Holtanhallen til tider. Vi leder 25-18 ved halvspilt 2. omgang. Goran Rajkovic plukker mange baller bakerst, godt hjulpet av solid forsvarsspill.Vi benytter det siste kvarteret til å rullere på laget, slik at alle får bra med spilletid, og ender opp til slutt med en solid 29-24 seier borte mot Falk Horten.

Nå er guttene klare for å møte Haslum i kvartfinalen i NM den 22. oktober. Da forventer vi betydelig tøffere motstand.