Årets første hjemmetap mot Follo – Kolstad

Årets første hjemmetap mot Follo

Kolstad går på årets første hjemmetap mot et opprykksjagende Follo HK. Kolstad ledet 15-14 til pause, men måtte til slutt se seg slått med 32-30 foran 1582 tilskuere i Trondheim Spektrum.

Kolstad startet friskt, og gikk tidlig opp i en 3-0 ledelse før Follo kom seg inn i kampen. Men bortelaget fikk ikke være med på leken lenge, for ti minutter ut i kampen er vi foran med 9-3. Det mest ser lekende lett ut, men Follo spiser innpå noen mål før Kolstad på ny går opp i en 6-måls ledelse på stillingen 14-8. De siste 10 minuttene av 1. omgangen er et mørkt kapittel for Kolstads del, og til pause er stillingen 15-14.

Det ser ikke ut til hvilen hjelper nevneverdig for våre gutter, for etter hvilen er det Follo som tar kommandoen. Vi blir halsende bak et heltent Follo lag, og på det meste leder bortelaget 26-19. Med god hjelp av publikum kommer vi rett opp i hælene på Follo på stillingen 28-29. I samme periode får Follo en spiller utvist etter stygg takling på Kristoffer Østmo (bildet). Men sluttspurten holder ikke helt inn, og vi ender med å tape 32-30. For Kolstad er Lasse Balstad og Adrian Aalberg framtredende med sine 7 mål hver, mens Henrik Bielenberg blir kåret til banens beste for Follo med sine 7 mål.