Sterk borteseier mot Fyllingen Bergen – Kolstad

Sterk borteseier mot Fyllingen Bergen

Vant 30-28 på bortebane mot seiersvante bergensere

Fyllingen er kjent for å være et meget sterkt hjemmelag, og lå på 3. plass på tabellen før dagens kamp. Med andre ord var det en solid utfordring våre gutter stod ovenfor, når de entret parketten i kveld.

Det var Fyllingen som kom best i gang, og ledet 4-2 før våre gutter viste muskler. Vi fikk satt opp et solid forsvar, og Goran leverte varene bakerst i målet. Framover var det flere som viste seg fram. Mishels traff godt med skuddene fra bak i banen, og vi hadde sikre avslutninger fra Petur på strek. Til pause ligger vi foran med 16-12 etter en meget solid omgang.

Fyllingen ypper seg litt i starten av 2. omgang, men de klarer aldri å stoppe maskineriet Kolstad. Våre gutter varter opp med flott angrepsspill regissert av Kristoffer Østmo, og det er etter hvert mange spillere som melder seg på framover. Det blir litt hektisk midtveis i kampen, der Fyllingen har hele 3 spillere utvist samtidig. Men vi vinner den perioden bare med 1 mål, og Fyllingen ser ut til å bli litt ekstra tent. Hjemmelaget gjør noen sporadiske forsøk på å kjempe til seg poeng, men våre gutter rir av stormen. Vi vinner til slutt fortjent 30-28. Nå blir alt fokus rettet mot neste hjemmekamp mot Viking Onsdag 25/11 kl. 18.30. Vel møtt!