Kolstad sikrer et viktig poeng i Drammen – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Kolstad sikrer et viktig poeng i Drammen

Stillingen blir 23-23 etter en tett og jevn Grundigliga-kamp i Drammenshallen

Kolstad starter respektløst mot Drammen, og går tidlig opp i en 5-3 ledelse. Kristian Kjelling tar time-out for å få sine spillere på sporet igjen, men Kolstad holder koken utover i omgangen. Modtveis i 1. Omgang ligger vi foran 9-5, og det kan nesten se ut til at Kolstad skulle få en behagelig reise til poengene. Men det er tydelig at all turbulensen i Drammen og Kristian Kjellings inntreden har styrket lagmoralen. Drammen kjemper seg sakte men sikkert inn i kampen igjen, og til pause ligger Kolstad foran med 13-11.

Det tar nesten 5 minutter før Mishels setter inn omgangens første mål etter hvilen. Begge lag er bunnsollide bakover, og det kjøres ikke spesielt mye tempo. Midtveis i 2. Omgang kommer Drammen ajour på stillingen 16-16. Det siste kverteret blir en stillingskrig, og lagene veksler på å føre kampen. Kolstad sliter med å få tak på Rein Havang hos Drammen, og spesielt mot slutten blir han avgjørende. Selv om det kan se ut som Drammen skal sikre seg alle poengene, så viser Kolstad fin lagmoral og berger uavgjort. Alt i alt et fortjent resultat i en meget jevn kamp, og utrolig viktig at vi tar det ene poenget som gjør at vi kanskje klarer å holde Drammen bak oss på tabellen i Grundigligaen når vi gjør opp regnskapet i midten av mars. Petur Palsson (bildet) blir toppscorer for Kolstad med 7 mål på 7 skudd, mens Goran Rajkovic blir kåret til Kolstads beste av en lokal jury.

Neste utfordring i Grundigligaen blir borte mot Runar neste søndag, mens vi begynner å gjøre klart for dobbelkamp med Byåsen onsdag 24/2.