Ble noen hakk for små mot ØIF Arendal – Kolstad
Kolstad - Bækkelaget

Ble noen hakk for små mot ØIF Arendal

Det ble gutter mot menn når vi spilte mot ØIF Arendal på bortebane, og det var ingen tvil om at det var mannfolka som var best.

Kolstad får det første målet i kampen, og viser tidlig at det har planer om å gi ØIF kamp om poengene. Det er likevel hjemmelaget som er hakket foran store deler av første omgang. Mishels Liaba melder seg på framover på banen med flere fine skudd, men vi sliter med å demme opp for Erik Heia Pedersen i forsvar. 24 minutter ut i omgang kommer vi oss ett mål foran når Truls setter inn 9-10 på en kontring. Vi leder også på stillingen 10-11, men etter det så får ØIF initiativet i kampen igjen, og kan gå til pause med 13-12.

Det ser ikke ut til at gutta våre er mentalt til stede i starten av andre omgang. Vi roter framover, og gir hjemmelaget fritt spillerom til tider. Det gjør at vi havner bak med 18-14 etter 8 minutter. Da tar Kolstad time-out for å regruppere troppene, men dessverre så ville det seg ikke i kveld. Selv om Daniel setter inn 18-15, så kommer vi aldri nærmere. Vi blir litt for tafatte framover, og det sørlendingene får kampen inn i sitt spor. Det blir mye fysisk spill utover i omgangen, og vi ser til tider at vi blir litt for lette fortsatt mot seiersvante Arendal. Hjemmelaget vinner fortjent 30-24, og vi kan ikke annet enn å gratulere.

Neste utfordring nå er borte mot Elverum i semifinale NM på onsdag. Elverum har vært suverene så langt, og er kanskje enda tøffere fysisk enn Arendal. Det blir spennende å se om vi kan gi Elverum en real fight for cupfinalebilletten.