Fem magiske minutter – Kolstad

Fem magiske minutter

Norge – Serbia 31-28 (14-17)

Som mot Nederland leverte våre karer en heller skuffende førsteomgang, bak med tre til pause. Men etter å ha spist opp serbernes ledelse, sakte og sikkert, fikk vi fra det 43. minutt oppleve fem magiske minutter:
* Først kom Sander lynhurtig inn fra benken, overrumplet serberne og hamret inn 22-22. For første gang var vi ajour
* Så leverte Gøran et mesterstykke av en pasning ut til venstrekanten til Blonz som sikkert ga oss vår første ledelse – 23-22.
* Torbjørn reddet og sendte en presis langball til Blonz – 24-22.
* Sander feier av gårde et herlig underarmsskudd til 25-23
* og Blonz fikk nok en sjanse – på en Reinkind-pasning – og var like sikker; 26-24.

Verdensklasse-keeper Milosavljev, som før pause reddet fortvilende mange norske skudd, ble nå skutt av banen.
Så for andre gang på rad viste Håndballgutta en fantastisk kampmoral og seiersvilje. Med seier over Qatar på lørdag, er vi klare for kvartfinale.

😊🥺😉😍😘 EMOJI-FAKTA 😚😜😂😳😁

🤩Sanders spurt inn fra benk, klinket inn 22-22
👎 Bergeruds åpningsminutter
👍👍 Bergeruds 2. omgang
⛔️ Snuoperasjon som imponerte – innkjøring forbudt i forsvaret vårt i deler av 2.omgang
😂 Blonz sine herlige innhopp og fire vakre scoringer – glede, moro
👎 Forsvarsspillet og skuddbommene før pause
👏 Gullerud én av matchvinnerne
🏅andre på gullrekka mi; Sander, Gøran, Blonz og Rød.

GOMO MENER:
«Igjen viste laget en flott evne til å snu en dårlig trend. Selv om vi sleit tungt, spesielt i det første kvarteret, var det ingen tegn til stress eller uro. Spillerne virket rolige og veldig coole. Det imponerte meg.

Jeg fikk også utrolig vondt av Torbjørn da han ble tatt av etter 11 minutter uten å ha reddet et skudd. Men det skal også sies at han fikk veldig lite hjelp av forsvaret foran seg. Så var det smart av Wille å sette inn Torbjørn igjen etter pause. I andreomgangen fikk han mer hjelp og gjorde et riktig fint comeback, var vel oppe i over 40 i redningsprosent.

Ellers synes jeg Gullerud var en gigant – i begge ender av banen.

Til kampen mot Qtar på lørdag bør vi vel ha en god førsteomgang som et punkt høyt oppe på prioriteringslisten…»

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball