Vi møter Nærbø i kvartfinalen – Kolstad
Foto: Fotolars

Vi møter Nærbø i kvartfinalen

Trekningen av kvartfinalekampene i NM ble foretatt i ettermiddag. Det resulterte for oss i hjemmekamp mot Nærbø 13. oktober – 11 dager etter at vi har møtt jærbuene i REMA 1000-ligaen – også det hjemme i Kolstad Arena.

Om utfallet av trekningen sier trener Stian:

– Håpet vel egentlig på bortebane, i alle fall med tanke på at det kunne bli en eventuell semifinale hjemme i Kolstad Arena. Å få hjemmebane allerede i kvarten har jo den fordel at vi slipper reise i den hektiske perioden vi nå er inne i.

– Nærbø er forøvrig et lag vi har slitt tungt mot i flere kamper. Nå er vi jo veldig konsentrert på Nærbø allerede siden vi skal møte dem i REMA 1000-kamp allerede om to dager. Så kan det også være at vi møter to forskjellige Nærbø-lag fordi Andreas Haugseng og Lars Sigve Hamre er ute med skade og blir kanskje spilleklar til cupkampen.

– Så er vi fullstendig klar over at alle lag som har spilt seg til kvartfinale er gode lag. Ser vi bort fra Elverum, spilte det vel mindre rolle hvem av de andre vi skulle bli trukket imot.

De fire kvartfinalene

KOLSTAD – Nærbø
Viking TIF – Elverum
Halden TH – ØIF Arendal
Runar – Drammen.

Førstnevnte lag har hjemmekamp. Kampene spilles altså søndag 13. oktober. Og for å foregripe videre spill i cupen: Finalen spilles 29. desember i Unity Arena på Fornebu.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball