Cupbombe i Terningen Arena – Kolstad

Cupbombe i Terningen Arena

Kolstad slo Elverum 31-30 borte i Terningen Arena i en utrolig spennende kamp. Kolstad viser fra første kast at de ikke har noen respekt for hjemmelaget, og det er tydelig at rødtrøyene har skumle hensikter for kampen. Vi sliter litt med å sette forsvaret bakover, men Lars Eggen Rismark holder oss inn i kampen. Kantspillerne våre er outstanding, og Odin Sundland hamrer inn viktige mål. Elverums store sønn, Lars Nordberg, gjør også en veldig god figur på sin gamle hjemmebane, og dunker flere baller inn bak Elverums målvakt. Kampen er jevn gjennom hele 1. omgang, ofte med Elverum 2-3 mål foran, men Kolstad biter seg fast og ligger under med 17-16 til pause.

Andre omgang fortsetter som den første, og kampen vipper fram og tilbake. Elverum fører an hele veien fram til det er 10 minutter igjen av kampen, og da tar Kolstad over kommandoen. Anført av en strålende Steffen Stegavik, setter Kolstad skikkelig press på Elverum. Kim Andre Rinnan (bildet) gjør også et flott innhopp på slutten av kampen, og putter mange viktige baller når kampen står og vipper. Når vi i tillegg har matchvinneren Lars Eggen Rismark bakerst, som for øvrig ble kåret til banens beste, så er det til slutt en fortjent seier til Kolstad.

Målscorere Kolstad: Steffen Stegavik 10 (1), Lars Nordberg 5, Adrian Aalberg 5, Kim Andre Rinnan 5 (1), Odin Sundland 4 og Truls Moe Fjeseth 2.

Toppscorer Elverum: Andre Lindboe og Nacor Medina 6 mål hver