Rett Hjem – Kolstad

Rett Hjem Bolig er først og fremst en utvikler av boligprosjekter
i Midt-Norge, innslagsvis med en næringsdel i tilknytning til boligene. Vi har et internt arkitektkontor og vårt fokus på kvalitet og utforming av gode planløsninger gjør at vi stolt kan si at vi utvikler boliger folk har lyst til å bo i. Rett Hjem Bolig oppført over 200 leiligheter de siste tre årene og har som målsetting å bygge mellom 50 og 100 nye boliger i året fremover. Gjennom tilknyttede selskaper har vi også, justert for eierandel, 7000 kvm næringsareal, fullt utleid til statlige eller kommunale aktører.

Vi er stolte av å presentere boligprosjektet Saupstad Torg sammen med Kolstad Håndball.
Prosjektet består av 252 nye boliger og mange gode servicetilbud i hjertet av Saupstad. Her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet! Og med metrobussen rett utenfor inngangen blir dette et av byens sentrale knutepunkter.

Det nye torget skal være et knutepunkt som er både levende og pulserende, og skal skape møteplasser både inne og ute. Her vil du få grønne takterrasser, uteservering i gågata og trivelige lekeplasser. Alt du trenger for å skape et levende lokalsamfunn.

På Saupstad Torg bor du sentralt med alt i nærheten og bymarka som nærmeste nabo. Med Saupstads beste beliggenhet, gode servicetilbud og kvalitet fra øverste hylle vil du få muligheten til å finne din drømmeleilighet.

Leilighetene på Saupstad Torg blir bygd på taket av det nye kjøpesenteret, som vil fungere som bydelssentrum for området. Som beboer her vil du nyte godt
av fasilitetene i prosjektet. Det kommer en stor dagligvarebutikk, forskjellige restauranter, frisør, apotek, treningssenter, kafé m.m.

Har du likevel behov for å reise til Trondheim sentrum, sørger gode buss- og togforbindelser for at du kjapt og enkelt kommer deg både dit og hjem igjen.

Vil du vite mer ta gjerne kontakt med oss.

Daglig leder

CHRISTOFFER SØBSTAD

Telefon: +47 984 21 950

E-post: chris@rett-hjem.no