Skal vi skrive historie? – Kolstad
Håndball Menn Grundigligaen: Kolstad mot Fyllingen som ble spilt i Trondheim Spektrum, Trondheim den 09 March 2016. Det ble en spennende kamp som til slutt ente med tap for Kolstad med sluttresultatet 22-26 til Fyllingen fra Bergen. Foto: Robert Magnussen

Skal vi skrive historie?

Torsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum kan vi for første gang kvalifisere oss for en semifinale i NM

Kolstad har muligheten til å kvalifisere seg for en historisk semifinale i NM på torsdag. Det har vi aldri klart tidligere, og vi må helt tilbake til 2004 siden sist et trøndersk herrelag kom seg til en semifinale i NM. Den gangen var det Heimdal Elite som tapte mot Drammen i semifinale. Nå drømmer vi om et trøndersk lag som kan gå hele veien til Oslo Spektrum, men da må vi først slå noen seiersvante bergensere.

 

Torsdagens motstander, Fyllingen Bergen, har vist seg som et meget bra cuplag de siste årene. Fyllingen vant NM både i 2012 og 2013, samt at de tapte fjorårets cupfinale mot Bodø. Etter en litt treg start på årets sesong, så har bergenserne virkelig fått sving på sakene. De har blant annet slått både Haslum og ØIF Arendal, så toppnivået deres er meget bra. En viktig del av deres suksess har vært at de har vært meget dyktige til å benytte seg av den nye 7 mot 6 regelen, som gjør at de spiller overtall i nesten hvert eneste angrep. Det har vi ikke blitt utfordret så mye på tidligere, så det skal bli spennende å se hvordan det slår ut.

 

Kolstad har for øvrig vært i kvartfinale i NM tre ganger tidligere, og har da gått på knepne tap mot henholdsvis Bækkelaget, Haslum og Halden. Med en topp prestasjon så kan vi ta steget videre til en historisk semifinale. Derifra er veien kort til cupfinale i Oslo Spektrum 29. desember.

 

Vi håper på mye publikum og masse trøkk på tribunen! Billetter får du kjøpt hos Ticketmaster.