På tampen av 2021 lanserte Kolstad Håndball planene om å bli et regjerende lag i Europa-toppen, og klubben er allerede godt i gang med å jobbe målrettet mot visjonen. Store profiler er på vei inn i laget, og tidligere landslagstrener og ekte trønder Christian Berge er allerede på plass. Kolstad har i dag et sterkt lag, og enda sterkere skal vi bli. Nå kan du sikre deg sesongkort og fast plass i Kolstad Arena for sesongen 22/23 som starter i september!

Med sesongkort i Kolstad Arena får du være med på reisen mot Europa-toppen. Vær raskt ut og sikre deg førsteklasses plasser til alle hjemmekampene i Rema 1000-ligaen, NM og forhåpentligvis Europakamper. Her er det førstemann til mølla, de beste setene ryker først. Det betyr at jo tidligere du er på ballen, desto bedre plasser har du tilgang på! 


Etter to sesonger med varierende antall publikum på tribunen kan vi endelig fylle hallen til randen igjen. Og det har vi allerede gjort på de siste hjemmekampene i år. Med full hall, stemning i taket og maks innsats på banen er dette en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Er det et sesongkort du bør sikre deg i år, så er det dette! Christian Berge, Stian Gomo og resten av guttene er godt i gang med jobbingen mot neste sesong, og vi vil ha deg på sidelinja til å heie oss frem mot toppen. 

Et sesongkort i Kolstad Arena sikrer deg

  • Fast plass på alle kamper i REMA 1000 ligaen, ink. sluttspill og NM
  • forkjøpsrett på billettene til Europacup
  • Gjenkjøpsrett på sesongkort til neste år

Våre beste plasser finner du på felt C1 og B1. Har har du meget god sikt til hele banen og kort vei til gode servicetilbud før, under og etter kamp.

Last ned Kolstad Håndball Appen og få tilgang til eksklusive forsalg, tilbud og nyheter fra klubben før alle andre!

Kjøp sesongkort her: https://kolstad.woow.no/#!/match/buy/506

Eller kjøp direkte i appen:

Appstore: https://apps.apple.com/us/app/id1529484455

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaentrance.khal