«Ikke det verste vi kunne fått» – Kolstad

«Ikke det verste vi kunne fått»

Det er Stians umiddelbare kommentar til dagens trekning av semifinalene i cupen – og tenker nok på at vi unngikk Elverum. 

Trekningen resulterte i at vi skal på bortebane og møte Drammen, som også betyr at vi igjen får både serie- og cupkamp mot samme motstander tett på hverandre – som altså mot Nærbø.

Seriekampen mot Drammen, hjemme i Kolstad Arena, spilles 2. november, mens cupsemifinale-datoer er enten 13. eller 14. november.

– Vi kommer til å jobbe for å få cupkampen på den 13, sier Stian.

Når vi nå ikke trakk Elverum i semifinalen, betyr det at det kan bli ennå ett år der Elverum og Kolstad kan møtes i en cupfinale. Fra 2018 tok Elverum fire kongepokaler på rad – før vi overtok og nå har to eksemplarer av Kongens Pokal i premieskapet på Kolstad. Men først må vi komme oss forbi Drammen HK, og det er ingen enkel motstander det heller.

Semifinalene
Førstnevnte har hjemmebane:
Drammen – KOLSTAD
ØIF Arendal – Elverum

Bare for å minne kort om forrige sesongs to siste cupkamper: I semifinalen møtte vi Haslum og vant 33-26. Finalen vant vi 27-23 – over Elverum.

Semifinalene spilles altså enten 13. eller 14. november. Finalene skal spilles i mellomjulen, søndag 29. desember, i Unity Arena (tidligere Telenor Arena).

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball