Sander trollbandt en hele sving i Spektrum – Kolstad

Sander trollbandt en hele sving i Spektrum

Det var ikke bare den superspennende kampen mot polske Kielce som fenget tribunefolket i Trondheim Spektrum på torsdag. Før kampen lot Sander seg intervjue av Anders Bergheim, vår underholdningssjef, og fortalte om sin karriere.

Mer enn 500 interesserte barn og unge – og foreldre – lot seg begeistre av Sanders fortelling om sin håndballreise; fra Charlottenlund via Kolstad, Haslum, Aalborg, Paris SG og THW Kiel før han nå igjen er på plass i hjembyen sin.

Men hvordan prosjekt var dette? Vår breddekoordinator Melchior Husebø forteller:

– Dette innslaget var en del av lagstilbudet som vi sender ut til klubber i Midt-Norge i forbindelse med Champions League-kampene, tilbud om rabatterte priser og denne gangen altså med Sander-intervju i tillegg. Sanders fortelling ble meget godt mottatt. Også han velvilje med autografskriving og selfie-knipsing, forteller Melchior og legger til:

– Vi fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Folk syntes dette var stor stas, og mange ga uttrykk for at det var flott at vi gjør noe slikt, byr på oss selv, rett og slett. At vår fremste spillerprofil stilte opp på denne måten, ble virkelig satt pris på.

Men noe slikt kan vi heldigvis ikke love noen reprise på. Vi ønsker jo å ha Sander og resten av våre spillere i kampaksjon og ikke som fortellere som Sander på torsdag. 

– Med den gode responsen denne seansen fikk, vil vi se på andre muligheter for tiltak som gjør at vi kommer nærmere håndball-interesserte store og små, vise frem Kolstad Håndball rett og slett. Vi ønsker med slike tiltak å inspirere unge til å holde på med håndball, sier Melchior.

Det var for øvrig ikke bare spillere i trondheimshåndballen som var på plass til Sander-intervjuet som forspill til Kielce-kampen. Et guttelag kom helt fra Namsos og fikk med seg både spennende Sander-fortelling og ikke mindre spennende Champions League-kamp.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball