Spennende bare et kvarter – Kolstad

Spennende bare et kvarter

Kveldens kamp mot Bækkelaget ble spennende bare det første kvarteret. Da ledet vi bare med ett (7-6). Derfra og til mål var det ingen som helst tvil. Oslo-laget slapp med 14 baklengs – fire mindre enn forrige sesongs tilsvarende oppgjør.

For Gomo og Berge ble kampen en utmerket anledning til å kjøre rundt på mannskapet, som man gjerne sier: Alle 14 kampklare fikk godt med spilletid, og mange leverte meget solide saker – Stian sier:

«Dette var i store og hele mange gode prestasjoner. Vi hadde blant annet som målsetting om å redusere både antall tekniske feil og skuddbom. Vi klarte begge deler. I førsteomgangen hadde vi vel én teknisk feil, og det var omgangens beste innhold.

Kampen var også viktig med tanke på å drille samspillet mellom «Jeppe», Lyse og Benedikt. Så var det veldig gledelig at begge målvaktene var så solid gode.»

Absolutt. Torbjørn sto de ca. 40 første minuttene, reddet 13 og med redningsprosent på 54, kunne han med god samvittighet overlate skudd-stopper-jobben til Lars – som innfridde: 8 redninger, 50%. Strålende. Begge de to reddet for øvrig to syvmetere.

A propos syvmetere; vi, det vil si Adrian, scoret på alt vi fikk – tre stykker. Bækkelaget scoret på to i tillegg til de fire de bommet på.

Og Stian videre: «Vi snakket før kampen om den ekstra utfordringen det er å møte lag som Bækkelaget, som mer eller mindre går håndball. Det handler blant annet om ikke å bli utålmodige. Vi løste det bedre enn for eksempel mot Bergen, Fjellhmmer  og Nærbø.»