Økonomi og Regnskapspartner AS – Kolstad

EN FREMOVERLENT OG OFFENSIV SAMARBEIDSPARTNER 
Vi er sju ansatte med solid erfaring fra flere oppgaver/roller innen økonomi og administrasjon. Vi er store nok til at vi innehar mye kompetanse internt, men likevel små nok til at vi kjenner våre kunder og våre kunders hverdag godt. I samarbeid med våre gode samarbeidspartnere har vi tilgang til den samme kompetansen som «de store». Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartner; enten det er økonomi-, personal- eller andre administrative oppgaver.

VI TILBYR REGNSKAP – LØNN/ PERSONAL/ HR – RÅDGIVNING
Vi er et byrå med fremoverlente og offensive visjoner, og er mer enn middels opptatt av morgendagens løsninger. Våre kunder erfarer at vi er en samarbeidspartner som hele tiden søker etter enklere og smartere løsninger i hverdagen.

Vi jobber med kunder innenfor mange bransjer i hele landet, men hovedsakelig i Trøndelag. Noen av grunnen til at de ansatte trives hos oss i dag er det gode arbeidsmiljøet, mulighetene til å påvirke sin egen arbeidshverdag og se nye muligheter i måten arbeidet kan gjøres på. Vi bidrar alle til å finne smartere måter å jobbe på; både internt og ute hos våre kunder. Sammen gjør vi en forskjell!

DRIFT
Økonomi og Regnskapspartner AS ledes av Eigil Johansen. Han har tidligere hatt styreverv i Regnskap Norge som er bransjeforeningen for regnskapsbyrå i Norge. Eigil er (langt) mer enn middels opptatt av bransjen og bransjens utvikling. Dette betyr at digitalisering og automatisering hele tiden er i fokus. Målsetningen er å finne den smarteste måten å jobbe på i hverdagen; både for kunden og internt. Gjennom sin aktive hverdag har han knyttet gode og tette relasjoner til mange samarbeidspartnere. Disse relasjonene får også byråets kunder god nytte av.