Om Kolstad Håndball – Kolstad

Om Kolstad Håndball

Kolstad Håndball ble opprettet i 1972, som en del av Kolstad Idrettslag. Vi har etter hvert utviklet oss til å bli et allianseidrettslag, der Kolstad Håndball er en separat juridisk og økonomisk enhet. Topp og bredde er fortsatt samlet i Kolstad Håndball, og vi mener disse to er avhengige av hverandre.

 

Håndballavdelingen har hatt mest aktivitet på jentesiden, men etter at klubben fikk startet opp en seniorsatsing på herresiden våren 2005 så har det kommet til flere og flere guttespillere også. Herrelaget vårt rykket opp i eliteserien våren 2015, og har ambisjoner om å bli Norges beste herrelag i håndball. Samtidig er det viktig at våre talentfulle seniorspillere skal være gode forbilder for barna som spiller håndball. Derfor jobber vi med hvordan vi framstår innad og utad.

 

Kolstad Håndball har sterkt fokus på våre verdier som er:

Samhold

Ambisjoner

Fair Play

Engasjement

 

Vi jobber under mottoet «Handball for Alle», og hos oss er alle velkomne uavhengig av hudfarge, kultur og religion. Vi har mange aktiviteter og arrangement som skal gjenspeile våre verdier.

 

Kolstad Håndball ble for øvrig kåret til Årets klubb av Norges Håndballforbund Region Midt-Norge i 2012!