Halden Topphåndball-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Kolstad

Halden Topphåndball-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

På søndag tar guttene våre turen nedover til Halden og utskjelte Remmenhallen. Vi jakter våre første poeng mot ulvene fra Østfold.

Halden har fått en pangstart på sesongen med storseier hjemme mot Sandefjord, og uavgjort borte mot Bergen Håndball. I likhet med foregående sesonger så har Halden mistet flere nøkkelspillere i år også, blant de viktigste kan vi nevne Trym Bilov Olsen, August Storbugt, Kristoffer Henriksen, Toke Schrøder og Kasper Thorsen Lien. Inn har de fått Joshua Grace fra Skive i danmark, Jørgen Jansrud, Ulrik Berge Eriksson, Morten Linder og Jonas Jensen. Halden har alltid vært utrolig dyktige på å erstatte nøkkelspillere, og denne sesongen er intet unntak.

For Kolstad sin del har sesongen startet litt nervøst, der vi kanskje ble litt preget av at Rasmus Carlsen ble langtidsskadet rett før seriestarten. Det betyr at vi har mange 19- og 20-åringer som må ta mye ansvar, og vi ser de vokser fort med den rollen. Fra en relativt skral serieåpning mot Bækkelaget, så spiller vi til tider forrykende håndball mot Nærbø, uten at vi får med oss et resultat. Likevel er det mye som tyder på at vi er på rett vei, og vi får bare være litt tålmodige så kommer poengene til å rulle inn på konto.

Søndagens kamp spilles kl. 16.00 i Remmenhallen, og kan sees via direktesport.no