Kolstad-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Kolstad

Kolstad-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Kolstad Håndball har ambisjoner om å bli Norges beste håndballklubb i løpet av 5 år. På onsdag får vi se hvor langt det er igjen til målet, når vi møter Elverum, som har vært Norges beste håndballklubb de siste 10 årene.

Elverum har hatt store kontraster de siste to ukene. Først spilte de jevnt mot Paris Saint Germain i Champions League, foran 12.377 tilskuere i Håkon Hall. Ny norsk publikumsrekord for innendørs idrett! Noen dager senere tapte de knepent borte mot Nærbø, som vi også slet med i forrige serierunde. Alt tyder på at vi får se et revansjesugent Elverum-lag i Kolstad Arena på onsdag.

Vi har jobbet godt gjennom sommeren og høsten, og det har gitt seg utslag med 6 poeng etter 3 serierunder. Det er kun Kolstad og Drammen som har full pott så langt. På vårt beste kan vi slå hvem som helst, men mot Haslum i cupen var vi ikke på stasjonen når toget gikk, og det endte med cupexit. Vi skal derfor være særdeles nøye med å være mentalt forberedt til kamp framover. Det er ikke noe problem på onsdag, når vi møter Norges beste lag. Da er det alltid full tenning fra første kast!

Det var elektrisk stemning i forrige kamp når vi slo Nærbø i sluttsekundene. Slik stemning har vi knapt nok opplevd i trøndersk håndball tidligere. På onsdag blir det enda mer trøkk når supporterne til Elverum kommer på besøk. Vi håper ikke den lille gjengen fra Elverum skal få overdøve et fantastisk Kolstad-publikum. Vi skal gi alt på banen, så håper vi dere gir alt fra tribunen.