Kolstad-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Kolstad

Kolstad-Follo HK, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til serieåpning i Kolstad Arena, når vi møter nyopprykkede Follo onsdag 4. september kl. 18.00.

Follo havnet på 2. plass i 1. divisjon forrige sesong, og sikret seg dermed direkte opprykk til Eliteserien. Det er ikke så mange år siden Follo sist var i Eliteserien, og de har jobbet godt over lengre tid. Foran denne sesongen har de signert flere nye spillere som gjør dem svært konkurransedyktige.

Vi vet av erfaring at det er krevende å møte nyopprykkede lag i første serierunde. De kommer inn i kampen med masse energi og guts, og har absolutt alt å vinne når de skal møte Kolstad, som går inn i sin 5. sesong på toppnivå. Samtidig blir det viktig at vi bruker den erfaringen vi har dratt med oss over de siste årene. Vi har absolutt vist at vi hører hjemme på dette nivået, og vi mønstrer et meget sterkt lag.

Det har vært til dels meget tøffe kamper i oppkjøringa, men vi har likevel vist at vi skal bli vanskelig å slå denne sesongen. Elverum, Haslum, Falk Horten, Malmø og Lugi er på ingen måte enkle motstandere å hamle opp med. Men fasiten er 3 seire og 2 knepne tap, som gjør oss optimistiske mtp. det som skal skje i løpet av denne høsten og vinteren.

Man skal aldri undervurdere betydningen av en god start, og det er ingen tvil om at vi gå «all in» for 2 poeng mot Follo i serieåpningen. Hvis vi skal lykkes med det er det viktig med fulle tribuner og masse trøkk allerede fra første kamp. Vi sees i hallen!