Kolstad-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Kolstad
Serieleder Kolstad tar imot Halden til et nytt fullsatt Kolstad Arena.

Kolstad-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Kampen mellom Kolstad og Halden ble akkurat så tøff som vi trodde på forhånd. Ulvene fra Østfold fikk blod på tann, men Kolstad-rampen viste karakter og lagmoral og dro i land seieren.

Halden kom fra et sjokktap hjemme mot Viking, og det var tydelig at ulvene fra Østfold skulle ha revansje i dag. De tok føringen fra først kast, og fikk tidlig en 2 måls ledelse. Men selv om Halden kom best ut av startblokkene ble ikke våre gutter stresset av den grunn. Vi gjør mange gode aksjoner både framover og bakover, og sakte men sikkert tar vi over initiativet i kampen. Tyve minutter ut i kampen er vi foran med 11-7, og har muligheten til å parkere Halden når vi spiller overtall. Dessverre blir vi for unøyaktige, og Halden får spille seg inn i kampen igjen. Til pause leder vår gutter med 14-13.

Gutta samles, og er klare for å gå i krigen mot Halden.

Andre omgang starter litt nervøst for vår del, og Halden tetter luken etter noen minutter. Da er det full tenning i Halden-leiren og de gjør det vanskelig for oss i begge ender av banen. Bortelaget kommer seg foran 19-20, men vi holder likevel roen og får kampen tilbake i vårt spor. Vi løfter forsvarsspillet betydelig mot slutten av kampen, som gjør at vi får flere kontramål. Det blir en skikkelig lagseier, der våre gutter til slutt kan juble for seier. Sluttstillingen blir 28-26, og vi innkasserer 2 nye poeng.

Adrian Aalberg satt 4 av 4 skudd mot Halden.