Rørvik-Kolstad, NM Senior Menn 2122 > Kamprapport – Kolstad

Rørvik-Kolstad, NM Senior Menn 2122 > Kamprapport

Vi fikk se en revansjelysten Kolstad-gjeng i SinkabergHansen Arena denne onsdagskvelden. Vi ledet 21-10 til pause, og slapp ikke foten av gasspedalen før kampen var over, og måltavla lyste 41-16 i favør Kolstad.

Det var Rørvik som fikk kampens første mål etter et flott skudd av Mathias Langli, men Kolstad kvitterte raskt og tok over føringen i kampen. Vi viser veldig gode takter framover på banen, men Rørvik anført av Anders Morken finner også veien til nettmaskene. Likevel drar vi sakte men sikkert fra utover i omgangen, gjennom at vi vinner baller i forsvar og får sprunget inn mange mål. Spesielt våre kanter Emil Raknes og 17 år gamle Magnus Stølefjell sprudler i angrep. Til pause leder vi 21-10, etter en godt gjennomført omgang.

Kolstad har en lang historie for å slippe seg ned når vi leder stort, men det var tydelig at Kolstad-gutta var revansjelystne etter det forsmedelige tapet mot Nærbø på søndag. Vi feier all tvil til side og viser at det er ganske stor divisjonsforskjell på 2. divisjon og REMA 1000 ligaen. Til slutt vinner vi hele 41-26 og avanserer til 4. runde NM. Kampens toppscorer blir Magnus Stølefjell med sine 9 mål. Spillende trener på Rørvik, Anders Morken, blir Rørviks toppscorer med 8 mål.

Vi takker Rørvik for et flott arrangement i SinkabergHansen Arena som ble innviet i anledning kampen, og ønsker Rørvik lykke til med sesongen. Vi kommer tilbake med info om hvem vi møter i 4. runde NM.