Eplehuset – Kolstad

Eplehuset er et helnorsk, trøndersk selskap startet opp i 2002, med den grunnleggende tanken om å gjøre Apples produkter mer tilgjengelig for mannen i gata.

Den aller første butikken åpnet på Solsiden i september 2002, og etter at denne ble flyttet til Porthuset på Solsiden i 2016 har den blitt Norges største showroom for Appleprodukter hvor vi har live demo av det meste Apple har å tilby. Vi tilbyr reparasjon på timen av din iPhone om uhellet skulle være ute og senere i år vil vi også få integrert ett fullverdig verksted for Mac også.  I tillegg til dette har vi også to dedikerte bedriftsrådgivere som kan bistå  dere med alt fra a-å når det gjelder Apple, enhetsstyring, nettverk og opplæring av ansatte i bruk av Appleutstyr i bedriften. Vi har også egne konsulenter som kan bidra teknisk ved behov.

Er du på farten har vi 21 butikker spredt over hele Norge samt 2 autoriserte servicesentre i Oslo og Bergen

Kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljø er våre verdier, og grunnlaget for vår virksomhet. Vi ønsker å sikre at du får en god opplevelse når du handler hos oss, uansett om du handler på vegne av deg selv eller bedriften. Vårt mål er å gjøre din begeistring like stor som vår. Og vi elsker det fysiske kundemøtet, så ta gjerne turen innom oss for en prat.